tumblr statistics


Kategori: Hårdvara  (Skriv en fråga i denna kategori) | Tillbaka till förstasidan


Skrivet av: Arsenal4ever - 2011-04-21 03:09


Bästa surfplattan just nu?

Vad är bästa surfplattan i år? Är iPad herre på täppan (lite billigare nu får jag för mig)? Men är den värd pengarna eller ska man satsa på något Android-baserat där man också kan köra flash-filmer som man väl inte kan med Apples produkter? Vilken surfplatta är billigast?
SVAR:


Skrivet av: Kungen (210 poäng) - 2011-04-23 19:32


Ipad är en bra surfplatta men jag tycker nog Samsungs Galaxy Tab är snäppet vassare, då den har android istället för Apples OS. Galaxy Tab är lite mindre men fördelen är att du får ner den i bakfickan. Den stödjer också multitasking till skillnad från Ipad vilket gör att du kan köra flera program samtidigt.
Med Galaxy Tab kan du även ringa vanliga samtal, vilket inte går med Ipad. Användningsområdena är få med Ipad. Det enda som egentligen går att göra är att surfa, titta på film och maila. Ska man ha en surfplatta tycker jag att man ska köra på Galaxy Tab eller vänta tills något riktigt bra dyker upp. Känns som de flesta surfplattor lider av en del barnsjukdomar fortfarande. Billigaste surfplattan måste nog vara ZTE eller ViewSonics platta. Men det är ingen idé att köpa någon av dem för de är så oerhört kassa. Bättre att vara utan platta isåfall.

(1) (0)
Skrivet av: Kungen (210 poäng) - 2011-08-29 14:50


Nu har det ju gått ett tag sedan denna fråga ställdes så jag tänkte komma med lite nya tips på den bästa surfplattan 2011.
Har provat samsungs nya 10tums galaxy tab och den är riktigt grym. Bra storlek, snabb och smidig. Enda nackdelen är att den endast har 16gb minne, vilket tar slut ganska snabbt om man lägger in filmer och så på surfplattan.
Snart släpps även HTCs platta Puccini. Den verkar vara väldigt lik samsungs platta så om man vill ha en platta nu är den knappast värd att vänta på.
Ipad 2 är ju ett alternativ också. Den är snygg och väldigt lätt. Bra surfplatta överlag men personligen tycker jag nog ändå att Samsungs 10-tummare är den bästa surfplattan just nu

(0) (0)


Du måste vara inloggad för att svara.
Logga in uppe till höger eller bli medlem


De 10 senaste frågorna i denna kategori:
Frågor på Kvalitet och miljö!
Vattenkranen och när den kom
När uppfanns iPaden
Hur skruvar man fast en PEN-ledare?
Gameboy player kopplad till Gamecube via Nintendo Gamecube Gameboy Advance kabel.
Frågor som gäller Ipad
Dell tangentboed
häftmassa på teven snälla hjälp
hp pavilion dv6
kan man dela på en spdif koaxoalsignal?