tumblr statistics
Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /storage/content/71/117671/svarpaallt.com/public_html/classes/dbmanager.php on line 244 Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /storage/content/71/117671/svarpaallt.com/public_html/classes/dbmanager.php on line 246 Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /storage/content/71/117671/svarpaallt.com/public_html/classes/dbmanager.php on line 248


Kategori: Litteratur  (Skriv en fråga i denna kategori) | Tillbaka till förstasidan


Skrivet av: Anonym - 2015-04-24 10:52


hur tycker ni att berättelsen ska sluta

Hämnd

Pablo var fortfarande chockad när han stod hägnade och hoplöst och tittade på Luises grav, hans enda son. Det kändes som att han var i en bubbla som isolerade han från omvärlden. Medan han stod där blev ilskan för
Diego Gonzales större och större. När han insåg att han måste gå vidare med sitt liv började han gå hem. Precis när han tog tag i handtaget till hans lilla lägenhet som bara hade ett rum, ett kök och en liten toalett ringde telefonen. Pablo tvekade på om han borde svara eller inte, men det kan vara något viktigt och lyfte på luren. Det var Alvaro, ägaren av
bilverkstaden där han jobbade. Alvaro beklagade och sa att han inte behövde komma till jobbet imorgon. Pablo tänkte en sekund, att jobba skulle nog hjälpa honom att tänka på något annat än hans son och det var första steget att lägga allt bakom honom och börja ett nytt liv. Dessutom skulle Alvaro behöva hjälpen, han är en gammal man på 70 års åldern som jobbar hårt för att försörja sin fattiga familj. Pablo sa att han inte behöver va ledig och tackade för Alvaros snällhet.

Nästa dag när Pablo skulle till jobbet stötte han på några grannar. Han såg att de flesta låtsades att inte se honom men han klandrar inte dem. Han var säker på att det första folk tänkte på när de ser honom nu är Diego Gonzales, efter det som har hänt med Pablos son är folk ännu mer rädda för honom.

Medan Pablo jobbade försökte han att bara koncentrera på jobbet men det gick bara inte. Han kunde bara inte lägga allt bakom sig och glömma ilskan i honom, inte när Gonzales går ostraffad. Hur mycket han än försökte sa var tanken och ilskan alltid där.

Efter en vecka av lidande insåg han att det här inte funkade, utan att det bara blir värre och värre. Han kunde inte tåla tanken att Gonzales går ostraffad och lever ett bra liv med alla olagliga pengar som han får genom att hota och lura folk och sälja droger. I Pablos fall så hotade han att döda hans son. Gonzales krävde en summa pengar som Pablo inte kunde tjäna i tid så han och hans män stormade in i Pablos lägenhet och sköt hans son framför honom. Pablo visste att om ingen tänker göra något åt Gonzaleses problem så kommer han få mer makt och allt skulle bli ännu värre, Gonzales hade till och med lite makt över polisen. Pablo insåg att om han försökte ta ner Gonzales och misslyckas så skulle han inte riktigt förlora något, bara hans liv, fast det betyder inte så mycket för honom längre, inte utan hans son och hans fru som dog av cancer för 2 år sedan. Han kände sig skyldig hans son att illafall försöka. Han visste också att det är möjligt, han är inte den enda som vill ta ner Gonzales, det skulle va enkelt att samla upp ett gäng som hade samma tankar som honom.Efter en lång dag på jobbet gick Pablo till en bar och beställde hans favorit dryck. Innan han började dricka stirrade han en stund på flaskan, om han misslyckas med det här så är detta det sista han nånsin kommer att dricka.
Allt är planerat, det har gått två veckor sen planeringen var klar. Alla var på plats och redo att börja upproret. Pablo lyckades samla ihop ca 40 män, mycket mer människor hatade Gonzales än vad han trodde. De väntade bara på hans signal. Pablo tog en taxi till mötesplatsen. Medan han satt i taxin tänkte han igenom hela planen snabbt. De skulle attackera Gonzaleses lager, det är där han var för det mesta när han inte dödar och rånar folk. De ska gå in i två grupper, en grupp från framsidan och andra gruppen från baksidan. Utrustningen de kommer att ha är väldigt blandad några går in med pistoler och andra med baseboll klubbor eller knivar. Deras högsta prioritet var att hitta Gonzales och tillfångata honom.

Pablo tog ett djupt andetag och gick ut ur taxin ungefär ett kilometer från lagret. Båda grupperna var samlade framför honom och alla tittade på honom. Pablo sa ”Använd bara vapnen för att skydda er själva, om vi skadar någon bara för att vi är arga så är vi inte bättre än Gonzales och hans men.”
Efter det gick de två grupperna till varsin sida. Pablo var i gruppen som skulle in från framsidan. Två dagar innan hade Pablo skickat 2 män för att spana på lagret. De fick reda på att Gonzales alltid har 8 vakter i lagret. Pablo trodde att det kommer att vara enkelt när det är 40 män mot 8 men problemet är att alla vakter är tungt beväpnade.


Jag vet att den är jätte dåligt skriven men hur tycker ni at den ska sluta?SVAR:
Du måste vara inloggad för att svara.
Logga in uppe till höger eller bli medlem


De 10 senaste frågorna i denna kategori:
Martin Luther King
Skillnaden mellan Ibsens version och Strindbergs version av 'Ett dockhem'
den tomma bänken bredvid skrattade
hur tycker ni att berättelsen ska sluta
ordspråk, talesätt, ordstäv eller bildspråk?
Visste ni att???
Gåta............
Harry Potter - Gröt
ödestro i den grekiska tragedin
vad är renässansen för något